Stageopdracht: Integreren sealmodule in automatiseringslijnen

Zoek jij een uitdagende en leerzame stage in Zuid-Holland, omgeving Rotterdam/ Dordrecht?

In ‘s-Gravendeel (Hoeksche Waard) kan je die vinden!

Omschrijving:

Voor deze stageopdracht zijn wij op zoek naar een enthousiaste student Werktuigbouwkunde die bekend staat om zijn of haar innovatief denkvermogen.

Op dit moment hebben we machines waar lege trays gevuld worden met een aantal ingrediënten. Na dit proces komen de inmiddels gevulde trays ongeseald naar buiten, die vervolgens buiten de vullijn om geseald worden. En hier ligt de opdracht voor jou: het ontwerpen van een ‘seal-module’ die geïntegreerd kan worden in de huidige vullijnen. Zo kunnen de trays gevuld en geseald uit de vullijn komen. Heb jij al ideeën?

In samenspraak met je opleiding en stagebegeleider, ga je samen met de Research en Development afdeling onderzoeken welke opdracht het beste bij jou en ons past, om daar vervolgens mee aan de slag te gaan!

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je volgt de studie Werktuigbouwkunde.
 • Je hebt technisch inzicht.
 • Je kan zelfstandig werken.
 • Je toont initiatief om bepaalde zaken aan te pakken.
 • Je bent in staat hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Wat hebben wij te bieden?

 • Veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Dynamische en innovatieve werkomgeving.
 • Uitstekende financiële vergoeding.
 • Een kick-off bijeenkomst waarbij je alle in’s en out’s van het bedrijf leert kennen.
 • Je ontvangt een handboek met alle informatie waarmee jij de weg in het bedrijf kan vinden.
 • Aan het einde een evaluatiegesprek om de toekomst te bespreken!

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sector-veranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

We zoeken jou voor de business unit ViVi. ViVi is expert op het gebied van groeiprocessen van planten. Elke plant heeft een specifieke manier van groeien en ViVi is dé consultant op het gebied van de groeiprocessen van de planten. ViVi houdt zich ook bezig met het aanbieden van consulten voor de groeiprocessen van de planten en worden er door ViVi ook opleidingen en advies aangeboden voor een goede start. Hiernaast is ViVi bezig om de duurzame productie te garanderen. ViVi ontwikkelt verschillende kweekmethoden, zoals voor weefselkweek, zaden en stekjes. Ook ontwikkelt ViVi methoden voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren van verse producten.

Contact Gegevens:

Viscon Group
Mijlweg 18
3295 KH ‘s-Gravendeel

Geïnteresseerd? Mail je CV en Portfolio direct naar Kim van de Koppel; k.vandekoppel@viscon.eu