This page is being translated by Google Translate

Vacatures & Stages

Werken bij Viscon Group

Waar ben je naar op zoek?

Werken bij Viscon Group betekent werken in een dynamische omgeving waarin creativiteit, oplossingsgericht denken en innovatie de dagelijkse routine vormen.

Wij hebben een passie voor het creëren van innovatieve, solide en slimme technische oplossingen voor alle processen in Food-, non Food en Agro bedrijven. Met ons wereldwijde netwerk van Viscon Group kantoren en een groot aantal lokale distributeurs kunnen wij de klant gemakkelijk bereiken en hen volledige en uitgebreide ondersteuning bieden. Hou jij wel van een uitdaging en heb jij een grote passie voor hetgeen wat je doet? Dan zul je jezelf bij Viscon zeker thuis voelen.

Speeddaten met Viscon!

Ben jij de student die we zoeken?

Meld je aan

Afdelingen

Service

Ons team van service- coördinatoren en monteurs is dagelijks bezig om machinelijnen bij klanten goed werkend te krijgen en te houden.

Sales

Onze sales collega’s zijn one of a kind, the best of both worlds: technisch geschoolde professionals met een commercieel hart!

Projectbureau

Het projectbureau zorgt ervoor dat het hele project op rolletjes verloopt en naar tevredenheid bij de klant wordt opgeleverd.

Engineering

Onze meest precieze collega’s zijn de engineers. Zij zorgen ervoor dat onze technische oplossingen tot in detail worden uitgewerkt.

Electro

In onze electro werkplaats wordt voor onze projecten met elektroschema’s, schakel- en paneelkasten geproduceerd en bekabeld.

Werkplaats

Monteurs in de werkplaatsen staan aan de start van het montage-proces en zorgen ervoor dat machines perfect bij klanten worden afgeleverd.

Installatie

Onze installatiemonteurs reizen achter de machines aan en zorgen op locatie dat deze (mechanisch) volledig in bedrijf worden gesteld.

Plant Science

Onze plantenwetenschappers zijn dagelijks bezig met het leveren van oplossingen voor laboratoria die gebruik maken van weefselkweek.

Software Development

Onze VLC collega’s bedenken slimme software oplossingen voor complexe bedrijfsprocessen en machinelijnen.

PLC-Programmering

Programma’s voor onze machinelijnen worden aangestuurd, uitgewerkt en geïnstalleerd door PLC programmeurs.

Stafafdelingen

Zij zijn werkzaam, ondersteunend, faciliterend en dienstverlenend voor alle business units van de Viscon Group.

Onze cultuur

“Er is ruimte voor de toekomst, voor ideeën en voor nieuwe mogelijkheden.”

Onze Cultuur

Het Viscon DNA bestaat uit het stellen van vragen, elke dag leren én het ontwikkelen van nieuwe business in nieuwe sectoren en markten. Constant ideeën genereren in elk aspect en daar zijn wij trots op!

Wij houden ervan om initiatief te nemen en samen in een team van jong en oud te werken aan de beste oplossingen voor onze klanten. Werken en denken in hokjes hoort daar voor ons niet bij. Wij vinden het juist leuk om de grenzen van functies niet hard af te bakenen, maar jouw eigen talent in te zetten. Jouw talent is waardevol en met elkaar kunnen wij de klus klaren!

Viscon Inpiration Tour 2022
Neem contact op

Vragen over werken bij Viscon Group?

acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld