HBO stage ‘’Traceerbaarheid in het magazijn verhogen’’

Zoek jij een uitdagende en leerzame stage in Zuid-Holland, omgeving Rotterdam/ Dordrecht?

In ‘s-Gravendeel (Hoeksche Waard) kan je die vinden!

Over Viscon Group

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sectorveranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

Ons magazijn

Het traceren van onze producten in ons magazijn is van groot belang. Jaarlijks krijgen we meer dan 40.000 pakketten binnen met daarin artikelen. Om er voor te zorgen dat alles op tijd op de juiste plek terecht komt, is het van groot belang om te weten waar je artikelen zijn. Op dit moment zijn we bezig met kijken naar de mogelijkheden van een locatiebeheer module. Hierdoor moeten onze artikelen beter te vinden zijn en zou de foutmarge in het picken ook nog eens moeten verbeteren. Om te zorgen dat dit zo optimaal mogelijk geïmplementeerd gaat worden is een goed onderzoek vooraf noodzakelijk.

De aanleiding voor deze opdracht is dat de traceerbaarheid van onze producten in ons magazijn te laag is.

Opdracht:

Probleemstelling van de opdracht:

Hoe kunnen we het beste een locatie beheer module inzetten/implementeren en hoe gaat dit bijdrage aan de traceerbaarheid van onze artikelen.

 

Het eindresultaat dat wij verwachten is:

Uitgewerkt plan hoe we bij Viscon een locatiebeheer module het best kunnen implementeren en wat we hier voor nodig hebben om dit het beste te kunnen doen.

Wat bieden wij jou?

  • Veel ruimte voor eigen initiatief
  • Actieve en informele werkomgeving
  • Uitstekende financiële vergoeding
  • Aan het einde een evaluatiegesprek krijgt om de toekomst te bespreken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze opdracht zijn wij opzoek naar een student met:

  • Initiatief
  • Creativiteit
  • Nauwkeurigheid
  • Zelfstandigheid
  • Flexibiliteit
  • Communicatievaardigheden

Loopbaanperspectieven:

Een afstudeerplaats bij Viscon Group betekend meestal een goede kans op een eventueel vervolg na afronding van de opleiding in de vorm van een contract. Aan het einde van de periode ronden we af middels een gesprek en wordt bekeken of het misschien van beide kanten een goed idee is om hier te blijven werken. Heel wat personeelsleden van Viscon zijn ooit begonnen als stagiair of afstudeerder en werken hier nog steeds met veel plezier!

Contact Gegevens:

Viscon Group
Mijlweg 18
3295 KH ‘s-Gravendeel

Geïnteresseerd? Mail je CV en Portfolio direct naar Kim van de Koppel; k.vandekoppel@viscon.eu