Ervaringen oud-stagiaires

Om je nog enthousiaster te maken voor onze stages vind je hieronder een aantal quotes van studenten die bij Viscon hun stage hebben doorlopen :

“Bij Visser gaan ze uit van je kwaliteiten en kan je doen waar je goed in bent. De sfeer is niet te zakelijk en men houdt rekening met eventuele persoonlijke beperkingen.”

4e jaars HTS Werktuigbouwkunde

“Wat ik gewaardeerd heb: De vrijheid in de uitvoering van de opdrachten, de opdrachten zelf, leuke uitdagende opdrachten, het hele proces is doorlopen/heb ik gezien, van ontwerptekening tot machine. En uiteraard de gezelligheid.”

3e jaars HTS Werktuigbouwkunde

“Mij spreken de machines die gemaakt worden erg aan en ik kan met leuke mensen werken”

1e jaars MTS Werktuigbouwkunde

“Ik vond het leuk dat je hier verschillende afdelingen hebt binnen de werkplaats, waar overal met ander materiaal wordt gewerkt. Ook het speciaal bouwen voor klanten spreekt me aan en dat je input mag geven voor nieuwe producten”

4e jaars MTS Werktuigbouwkunde

“Het afstuderen vond ik hier leuk vanwege de vrijheid. Er zijn veel dingen mogelijk en het bedrijf is niet hiërarchisch.”

4e jaars HTS Elektrotchniek

“Afstuderen bij Viscon was leuk omdat ik veel uitdagingen kreeg. Ik vond het prima om meteen in het diepe te worden gegooid. Je kunt ook lekker je eigen ding doen. Je kunt overal je eigen draai aan geven”

4e jaar HTS Werktuigbouwkunde

“Ik vond het leuk dat het een familiebedrijf is, de relaties van mensen zijn daarom wel anders. Er is een heel ontspannen sfeer. Verder vond ik het fijn dat ik hier in een van de bedrijfshuizen kon wonen”

3e jaars Grafisch Lyceum

“Het is een mooi bedrijf, erg groot. Verder leuke collega’s en het werk zelf is leuk.”

2e jaars MBO Administratie

“Leuk dat er hier niet alleen ontworpen wordt, maar ook gebouwd. Je leert zo ook wat de problemen zijn met je theoretische ontwerpen. Verder is de sfeer formeel als het nodig is, maar de rest van de tijd informeel. Lekker veel lol. Belangrijk om innovatief te denken en je hebt veel vrijheid”

4e jaars HTS Werktuigbouwkunde.