Ervaringen oud-stagiaires

Om je nog enthousiaster te maken voor onze stages vind je hieronder een aantal quotes van studenten die bij Viscon hun stage hebben doorlopen :

“Het leukste aan stage lopen bij Viscon is de vrijheid die ik heb om de opdracht in te mogen vullen en de relevantie ervan. De software die ik tijdens mijn afstudeeropdracht schrijf, gaat ook echt gebruikt worden in nieuwe installaties!”

4e jaars HBO Elektrotechniek Avans Hogeschool Breda

“Wat ik gewaardeerd heb: De vrijheid in de uitvoering van de opdrachten, de opdrachten zelf, leuke uitdagende opdrachten, het hele proces is doorlopen/heb ik gezien, van ontwerptekening tot machine. En uiteraard de gezelligheid.”

3e jaars HTS Werktuigbouwkunde

“Als afstudeerder binnen Viscon heb ik het ontzettend naar mijn zin! Ik zit in een leuk team en vind de werksfeer erg prettig. Er is veel ruimte voor innovatie, creativiteit. Dit bedrijf is dus zeker een goede leeromgeving!”

4e jaars HBO Industrieel Product Ontwerpen

“Het afstuderen bij Viscon daagt je uit om alles uit jezelf te halen, maar biedt even goed de juiste begeleiding en sfeer. Je krijgt de vrijheid jezelf te onderscheiden in het bedrijf!”

4e jaar HBO Logistiek

“Binnen het bedrijf wordt er echt gekeken naar wat voor opdracht er bij je past, zo heb ik een superleuke opdracht gekregen! Tijdens de opdracht was de begeleiding super. Door de begeleiding is er goed meegedacht over problemen waar ik tegenaan liep.”

4e jaars HBO Werktuigbouwkunde

“Afstuderen bij Viscon was leuk omdat ik veel uitdagingen kreeg. Ik vond het prima om meteen in het diepe te worden gegooid. Je kunt ook lekker je eigen ding doen. Je kunt overal je eigen draai aan geven”

4e jaar HTS Werktuigbouwkunde

“Viscon is een ervaren stagebedrijf, waarin stagiaires hartelijk worden ontvangen en serieus worden genomen. Daarnaast vond ik persoonlijk de begeleiding heel goed, zo kom je samen tot een mooi eindproduct. ”

3e jaars HBO Technische bedrijfskunde

“Een super stageplaats! Ik vond het heel leerzaam en fijn dat er veel variatie was tussen de opdrachten die ik kreeg. Verder is het contact met je collega’s niet continu formeel wat voor een ontspannen en gezellige sfeer zorgt! Je krijgt veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien!”

3e jaars MBO Grafisch vormgeven

“Leuk dat er hier niet alleen ontworpen wordt, maar ook gebouwd. Je leert zo ook wat de problemen zijn met je theoretische ontwerpen. Verder is de sfeer formeel als het nodig is, maar de rest van de tijd informeel. Lekker veel lol. Belangrijk om innovatief te denken en je hebt veel vrijheid”

4e jaars HTS Werktuigbouwkunde.

“Ik heb een hele leuke afstudeerperiode gehad bij Viscon. Er heerst een prettige werksfeer, waarbij collega’s altijd bereid zijn om je te helpen waar nodig. Geen enkel idee is te gek, waardoor je de mogelijkheid krijgt het beste uit jezelf en het onderzoek te halen.”

4e jaars HBO Human Resource Management