Stageopdracht Pallet label machine

Zoek jij een uitdagende en leerzame stage in Zuid-Holland, omgeving Rotterdam/ Dordrecht?

In ‘s-Gravendeel (Hoeksche Waard) kan je die vinden!

Over Viscon Group

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sectorveranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

Viscon biedt stage- en afstudeerplaatsen aan waarbij:

  • Je deel wordt van een van onze engineeringsteams
  • Je begeleid wordt door een van onze ervaren engineers van minimaal HBO niveau
  • Je in de gelegenheid bent om samen te werken met engineers op alle niveaus
  • Je in een bedrijf werkt waar alles wat te maken heeft met machine ontwikkeling & bouw binnen één bedrijf gebeurt: van tekening tot transport.
  • Je in een bedrijf werkt waarin veel innovaties worden gedaan, waardoor veel projecten onder geheimhouding plaatsvinden. Dit kan ook aan jou als student worden gevraagd.
  • Je in het bedrijf geïntroduceerd wordt met een welkomstbijeenkomst, samen met de andere studenten die binnen het bedrijf stagelopen of afstuderen.
  • Je een handboek ontvangt waarmee je je weg kunt vinden in het bedrijf
  • Je de eerste week een cursus kunt doen waarmee je ons tekenprogramma HiCad onder de knie krijgt
  • Je halverwege opgeroepen wordt voor een evaluatiemoment met personeelszaken om te bespreken of alles naar wens verloopt, van beide kanten.

Opdracht:

Een van onze klanten, Kimco, is op zoek naar een Pallet label machine. Deze machine is normaal gesproken koek en ei, maar Kimco heeft als specifieke klant de Delhaize supermarktketen. Delhaize wil niet dat er resten van een label op de krat blijven zitten. Om de stapel kratten op de pallet zit een aantal horizontale straps, we kunnen deze gebruiken om een label op te plakken, maar we hebben momenteel geen garantie dat het label niet aan de krat blijft zitten.

We willen deze engineeringsopdracht graag bij jou neerleggen. Kun jij ons helpen een creatieve oplossing te bedenken waarmee we deze klant van dienst kunnen zijn? Naast het conceptueel ontwerp moet er uiteindelijk een machine gebouwd worden, dus we hopen dat jij de machine ook in detail kan ontwerpen, werktekeningen en stuklijsten kan opstellen.

De machine vervangt slechts 1 persoon, dus het budget is zo’n € 25.000.

Lijkt het jou wat om deze uitdaging aan te gaan?

Contact Gegevens:

Viscon Group
Mijlweg 18
3295 KH ‘s-Gravendeel

Geïnteresseerd? Mail je CV en Portfolio direct naar Kim van de Koppel; k.vandekoppel@viscon.eu