Stageopdracht: Plan Integrale kwaliteitszorg

Zoek jij een uitdagende en leerzame stage in Zuid-Holland, omgeving Rotterdam/ Dordrecht?

In ‘s-Gravendeel (Hoeksche Waard) kan je die vinden!

Omschrijving:

Voor deze stageopdracht zijn we opzoek naar een enthousiaste student Technisch Bedrijfskunde. Op dit moment zijn er regels, procedures en voorschriften aanwezig om ervoor te zorgen dat we goede producten afleveren. We willen jouw hulp bij het herinrichten en structureren van het kwaliteitszorgsysteem. Hiermee kunnen de regels opnieuw geïnventariseerd worden, werkzaamheden en procedures op elkaar afgestemd worden zodat alles een samenhangend geheel kan worden. Dankzij dit kwaliteitszorgsysteem kan de goede kwaliteit van het product gewaarborgd worden.

Hiernaast is het belangrijk om de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de betrokken functionarissen in kaart te brengen. Het doel van deze stageopdracht is het maken van een gestructureerde kwaliteitsbewaking van het proces, dat alle aspecten bedekt, van sales tot en met de oplevering aan de klant.

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je volgt de studie HBO Technisch bedrijfskunde.
 • Je hebt technisch inzicht.
 • Je kan zelfstandig werken.
 • Je toont initiatief om bepaalde zaken aan te pakken.
 • Je staat bekend om je innovatief denkvermogen.

Wat hebben wij te bieden?

 • Veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Dynamische en innovatieve werkomgeving.
 • Uitstekende financiële vergoeding.
 • Een kick-off bijeenkomst waarbij je alle in’s en out’s van het bedrijf leert kennen.
 • Je ontvangt een handboek met alle informatie waarmee jij de weg in het bedrijf kan vinden.
 • Aan het einde een evaluatiegesprek om de toekomst te bespreken!

Over Viscon Group

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sector-veranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

We zoeken jou voor de business unit Viscon Hatchery Automation. Zij is gespecialiseerd in de mechanisering van het productieproces binnen broederijen voor pluimvee. Dit productieproces omvat het proces om van bevrucht ei naar 1 dagskuiken te komen. Onze systemen zorgen voor een zo efficiënt en effectief mogelijk proces met zo min mogelijk verspillingen en menselijke interventie.

Projecten van Viscon Hatchery Automation betreffen de automatisering van complexe logistieke bedrijfsprocessen, met hoogwaardige (RVS) machines. Bij het ontwerp hiervan gaat, naast de productiviteit en efficiency van het productieproces, speciale aandacht uit naar hygiëne, diervriendelijkheid en de arbeidsomstandigheden van het bedienend personeel.

Contact Gegevens:

Viscon Group
Mijlweg 18
3295 KH ‘s-Gravendeel

Geïnteresseerd? Mail je CV en Portfolio direct naar Kim van de Koppel; k.vandekoppel@viscon.eu