Stageopdracht: Low Budget Casepacker

Zoek jij een uitdagende en leerzame stage in Zuid-Holland, omgeving Rotterdam/ Dordrecht?

In ‘s-Gravendeel (Hoeksche Waard) kan je die vinden!

Over Viscon Group

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sectorveranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

Viscon biedt stage- en afstudeerplaatsen aan waarbij:

  • Je deel wordt van een van onze engineeringsteams
  • Je begeleid wordt door een van onze ervaren engineers van minimaal HBO niveau
  • Je in de gelegenheid bent om samen te werken met engineers op alle niveaus
  • Je in een bedrijf werkt waar alles wat te maken heeft met machine ontwikkeling & bouw binnen één bedrijf gebeurt: van tekening tot transport.
  • Je in een bedrijf werkt waarin veel innovaties worden gedaan, waardoor veel projecten onder geheimhouding plaatsvinden. Dit kan ook aan jou als student worden gevraagd.
  • Je in het bedrijf geïntroduceerd wordt met een welkomstbijeenkomst, samen met de andere studenten die binnen het bedrijf stagelopen of afstuderen.
  • Je een handboek ontvangt waarmee je je weg kunt vinden in het bedrijf
  • Je de eerste week een cursus kunt doen waarmee je ons tekenprogramma HiCad onder de knie krijgt
  • Je halverwege opgeroepen wordt voor een evaluatiemoment met personeelszaken om te bespreken of alles naar wens verloopt, van beide kanten.

Opdracht:

Kleinverpakkingen in kratten leggen wordt momenteel vooral met de hand gedaan. Schaaltjes, zakken, doosjes etc. alles wordt uiteindelijk in een krat gezet om vervolgens te palletiseren. Vaak wordt dit werk verricht door 1 persoon en een draaitafel. Viscon heeft al een concept om kleinverpakkingen volledig geautomiseerd in dozen te plaatsen, maar dit concept is nog lang niet compleet en mist flexibiliteit.

Het is aan jou om de aanvoer van kleinverpakkingen en kratten of dozen te automatiseren, en het plaatsen van de verpakkingen in de krat of doos te automatiseren. Het ontwerp moet flexibel zijn voor meerdere types kleinverpakkingen en kratten of dozen, daarnaast is het budget gelimiteerd, gezien er slechts 1 of 2 personen bespaart worden.

Lijkt het jou wat om deze uitdaging aan te gaan?

Contact Gegevens:

Viscon Group
Mijlweg 18
3295 KH ‘s-Gravendeel

Geïnteresseerd? Mail je CV en Portfolio direct naar Kim van de Koppel; k.vandekoppel@viscon.eu