Stageopdracht Cannabis carrousel sorteerlijn

Zoek jij een uitdagende en leerzame stage in Zuid-Holland, omgeving Rotterdam/ Dordrecht?

In ‘s-Gravendeel (Hoeksche Waard) kan je die vinden!

Over Viscon Group

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sectorveranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

Viscon biedt stage- en afstudeerplaatsen aan waarbij:

  • Je deel wordt van een van onze engineeringsteams
  • Je begeleid wordt door een van onze ervaren engineers van minimaal HBO niveau
  • Je in de gelegenheid bent om samen te werken met engineers op alle niveaus
  • Je in een bedrijf werkt waar alles wat te maken heeft met machine ontwikkeling & bouw binnen één bedrijf gebeurt: van tekening tot transport.
  • Je in een bedrijf werkt waarin veel innovaties worden gedaan, waardoor veel projecten onder geheimhouding plaatsvinden. Dit kan ook aan jou als student worden gevraagd.
  • Je in het bedrijf geïntroduceerd wordt met een welkomstbijeenkomst, samen met de andere studenten die binnen het bedrijf stagelopen of afstuderen.
  • Je een handboek ontvangt waarmee je je weg kunt vinden in het bedrijf
  • Je de eerste week een cursus kunt doen waarmee je ons tekenprogramma HiCad onder de knie krijgt
  • Je halverwege opgeroepen wordt voor een evaluatiemoment met personeelszaken om te bespreken of alles naar wens verloopt, van beide kanten.

Opdracht:

Momenteel is de nieuwe cannabis industrie booming business. Onze automatisering is nu vooral gericht op krat en pallet handling. Maar nu we met bloemen gaan werken na de oogst, willen we een gloednieuwe machinelijn opzetten. Hiernaast is te zien hoe zo’n soort lijn werkt voor gerbera’s, ditzelfde concept willen we gaan toepassen op de cannabis industrie in Canada. Hiervoor zijn we op zoek naar een mechanische engineer die dit type transport, in combinatie met sortering van cannabis-soorten wil oppakken. Je gaat samenwerken met multinationals in de cannabis industrie, commerciële afdelingen en PLC programmeurs. Het is aan jou om dit type transport mechanisch uit te werken, te toetsen aan de eisen van Health Canada, te testen en te standaardiseren.

Contact Gegevens:

Viscon Group
Mijlweg 18
3295 KH ‘s-Gravendeel

Geïnteresseerd? Mail je CV en Portfolio direct naar Kim van de Koppel; k.vandekoppel@viscon.eu