Stageopdracht: Businessplan voor product/markt combinatie

Zoek jij een uitdagende en leerzame stage in Zuid-Holland, omgeving Rotterdam/ Dordrecht?

In ‘s-Gravendeel (Hoeksche Waard) kan je die vinden!

Omschrijving:

De markten in Nederland, Europa en zelf wereldwijd zijn continue aan het veranderen. Voor onze business unit Viscon Hatchery Automation zijn we op zoek naar een ambitieuze student Technisch Bedrijfskunde. Door de veranderingen die steeds plaatsvinden, is er vanuit de business unit behoefte aan een businessplan voor de middellange termijn.

Tijdens deze afstudeeropdracht komen er verschillende onderdelen aan bod. Hierbij kan gedacht worden aan het maken van een interne analyse, om de sterktes en kansen van de business unit in kaart te brengen. Hierna kan er een omgevingsanalyse gedaan worden, zodat de business unit een nog scherper beeld van de markt krijgt. Zo kan er gekeken worden naar de kansen en ontwikkelingen op bepaalde markten of regio’s (in overeenstemming met jouw opdracht). Potentiële klanten, doelgroepen en wellicht extra omzet worden goed in kaart gebracht dankzij jouw gedegen advies!

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je volgt de studie Technisch Bedrijfskunde.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent een echte doorzetter.
 • Je bent zelfstandig.
 • Je toont initiatief om bepaalde zaken aan te pakken.
 • Je staat bekend om je innovatief denkvermogen.
 • Je bent goed in organiseren en plannen.

Wat hebben wij te bieden?

 • Veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Dynamische en innovatieve werkomgeving.
 • Uitstekende financiële vergoeding.
 • Een kick-off bijeenkomst waarbij je alle in’s en out’s van het bedrijf leert kennen.
 • Je ontvangt een handboek met alle informatie waarmee jij de weg in het bedrijf kan vinden.
 • Aan het einde een evaluatiegesprek om de toekomst te bespreken!

Over Viscon Group

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sector-veranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

We zoeken jou voor de business unit Viscon Hatchery Automation. Zij is gespecialiseerd in de mechanisering van het productieproces binnen broederijen voor pluimvee. Dit productieproces omvat het proces om van bevrucht ei naar 1 dagskuiken te komen. Onze systemen zorgen voor een zo efficiënt en effectief mogelijk proces met zo min mogelijk verspillingen en menselijke interventie.

Projecten van Viscon Hatchery Automation betreffen de automatisering van complexe logistieke bedrijfsprocessen, met hoogwaardige (RVS) machines. Bij het ontwerp hiervan gaat, naast de productiviteit en efficiency van het productieproces, speciale aandacht uit naar hygiëne, diervriendelijkheid en de arbeidsomstandigheden van het bedienend personeel.

Contact Gegevens:

Viscon Group
Mijlweg 18
3295 KH ‘s-Gravendeel

Geïnteresseerd? Mail je CV en Portfolio direct naar Kim van de Koppel; k.vandekoppel@viscon.eu