Onderzoek naar juiste product-markt combinatie in de uitdagende intralogistics markt

Zoek jij een uitdagende en leerzame stage in Zuid-Holland, omgeving Rotterdam/ Dordrecht?

In ‘s-Gravendeel (Hoeksche Waard) kan je die vinden!

Omschrijving:

MyConveyor is een relatief nieuw onderdeel binnen de Viscon Group. Ons doel is om transporteurs, bv. een bandtransporteur die producten van A naar B verplaatst, via een digitaal platform aan de klant te brengen door middel van een online configurator. Dit doen wij al jarenlang voor de business units van Viscon Group (food- en non-food) en gaan binnenkort live om zelfstandig andere markten te betreden.

We willen binnen dit onderdeel van het bedrijf verder uitbreiden door nieuwe sectoren te betreden en hiervoor de nodige producten te ontwikkelen. Hiervoor is marktonderzoek benodigd. Het is onduidelijk welke sectoren te onderscheiden zijn in deze grote “intralogistics-markt”, welke sectoren hoge potentie bieden voor MyConveyor, welke transporteurs hiervoor van toepassing zijn en hoe wij deze sectoren het beste kunnen aanvliegen (benaderen/ bereiken van de klant).

Aangezien MyConveyor volop gericht is op het online bestellen en het creëren van een online transporteursplatform, is online marketing een must en heeft dan ook de grootste focus in het marketingplan. We verwachten als eindresultaat een concreet strategisch marketingplan welke sectoren wij het beste kunnen aanvliegen, met welke producten en via welke kanalen. Aangezien wij aan bedrijven leveren spelen wij in een B2B markt.

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je volgt een opleiding op HBO / universiteit: technische bedrijfskunde / e-commerce, online marketing, marketing management.
 • Je hebt affiniteit met techniek en staat bekend om je innovatief denkvermogen
 • Je bent zelfstandig en toont initiatief om bepaalde zaken aan te pakken
 • Je bent leergierig en kunt goed samenwerken
 • Je beheerst Nederlandse en Engelse taal
 • We worden extra enthousiast als je kennis hebt over B2B markten en technisch onderlegd bent

Wat hebben wij te bieden?

 • Veel ruimte voor eigen visie en initiatief
 • Dynamische en innovatieve werkomgeving (elke dag werken we aan creatieve oplossingen voor onze klanten)
 • Uitstekende financiële vergoeding
 • Een kick-off bijeenkomst waarbij je alle in’s en out’s van het bedrijf leert kennen
 • Aan het einde van het traject een evaluatiegesprek om de toekomst te bespreken

Over Viscon Group

We zijn een organisatie die altijd balanceert tussen de dynamiek van innovatie en de structuur van standaardisering. Onze klanten in de Agro & Food sectoren willen namelijk de nieuwste techniek en dit betekent dat het bij ons nooit saai is! We hebben hier inmiddels bijna 50 jaar ervaring in. Elke dag werken er bij ons meer dan 300 collega’s mee aan de meest innovatieve, kwalitatieve en creatieve oplossingen om producten van A naar B te verplaatsen binnen productieorganisaties. Waarbij A het geoogste/ geproduceerde product is en B, dat is bij jou in je winkelwagen! Van zaadje tot tomaatje, van jong plantje tot perkgoed, van ei tot kuiken.

We zoeken jou voor de business unit MyConveyor. Zij is gespecialiseerd in het bouwen van transporteurs voor een breed scala van sectoren. Vanaf 2020 zal MyConveyor als onafhankelijke unit opgezet worden en gereed om de conveyormarkt te betreden. Met een jong, innovatief en ambitieus team die streven naar een volledig gedigitaliseerd proces, is een gedreven werkomgeving gegarandeerd!

Contact Gegevens:

Viscon Group
Mijlweg 18
3295 KH ‘s-Gravendeel

Geïnteresseerd? Mail je CV en Portfolio direct naar Kim van de Koppel; k.vandekoppel@viscon.eu