Analyse en verbetering Workflow Projectbureau – HBO & MBO Stage
viscon-group

Agri Business / Bedrijfskunde HBO & MBO Stage- en afstudeeropdrachten

Viscon Fresh Produce

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sector veranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

Viscon biedt stage- en afstudeerplaatsen aan waarbij:

freshproduce-aftudeeropdracht
  • Je deel wordt van een van onze engineeringsteams
  • Je begeleid wordt door een van onze ervaren engineers van minimaal hbo-niveau
  • Je in de gelegenheid bent om samen te werken met engineers op alle niveaus
  • Je in een bedrijf werkt waar alles wat te maken heeft met machine ontwikkeling & bouw binnen één bedrijf gebeurt: van tekening tot transport.
  • Je in een bedrijf werkt waarin veel innovaties worden gedaan, waardoor veel projecten onder geheimhouding plaatsvinden. Dit kan ook aan jou als student worden gevraagd.
  • Je in het bedrijf geïntroduceerd wordt met een welkomstbijeenkomst, samen met de andere studenten die binnen het bedrijf stagelopen of afstuderen.
  • Je een handboek ontvangt waarmee je je weg kunt vinden in het bedrijf
  • Je de eerste week een cursus kunt doen waarmee je ons tekenprogramma HiCad onder de knie krijgt
  • Je halverwege opgeroepen wordt voor een evaluatiemoment met personeelszaken om te bespreken of alles naar wens verloopt, van beide kanten.

Opdracht

‘Analyse en verbetering Workflow Projectbureau’

Viscon zoekt een student voor het onderzoeken van de workflow op het projectbureau bij onze businessunits Fresh Produce (www.visconFP.eu) en Logistics (www.logistics.eu). De organisatie, structuur en de workflow planning zijn niet optimaal. De aansturing van de monteurs, elektrische tekenaars, programmeurs en de fabriek in Polen dienen hierin meegenomen te worden.

Viscon is op zoek naar jou als je leergierig bent, het leuk vindt dingen zelf uit te zoeken, graag nieuwe dingen leert en bereid bent om te pionieren in de verschillende sectoren waar we werken. Viscon is een dynamische organisatie en zoekt altijd naar de grenzen van het onmogelijke om voor de klant net datgene te kunnen betekenen, wat hen de toegevoegde waarde geeft in hun industrie. Van jou vragen we dus een flexibele houding, creativiteit en initiatief.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en een brief naar: charlotte.visser@viscon.eu
Kijk voor meer info op www.viscongroup.eu en kijk bij ‘stage’

Contact Gegevens:

Viscon Group
Mijlweg 18
3295 KH ‘s-Gravendeel

Mail je CV en Portfolio direct naar; vacatures@viscon.eu