Technische Bedrijfskunde – Stageplaats

Viscon Group

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sectorveranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

Robots

Viscon Group biedt stage- en afstudeerplaatsen aan waarbij:

  • Je deel wordt van een van onze engineeringsteams
  • Je begeleidt wordt door een van onze ervaren engineers of managers op HBO niveau of hoger
  • Je in de gelegenheid bent om samen te werken met engineers op alle niveaus
  • Je in een bedrijf werkt waar alles wat te maken heeft met machine ontwikkeling & bouw binnen een bedrijf gebeurt: van tekening tot transport.
  • Je in een bedrijf werkt waarin veel innovaties worden gedaan, waardoor veel projecten onder geheimhouding plaatsvinden. Dit kan ook aan jou als student worden gevraagd.
  • Je in het bedrijf geïntroduceerd wordt met een welkomstbijeenkomst, samen met de andere studenten die binnen het bedrijf stagelopen of afstuderen.
  • Je een handboek ontvangt waarmee je je weg kunt vinden in het bedrijf

Pick up Point Boodchappen

Viscon heeft een pick up point ontworpen waar consumenten boodschappen en pakketjes op hunnen halen in een onbemande pick up point. Met een QR code op een smartphone wordt het mogelijk de boodschappen bij een loket af te halen.

Dit Pick Up Point heeft interesse uit de hele wereld. Door de grote interesse wil Viscon meer aandacht besteden aan deze ontwikkeling middels het verder uitwerken van het pick up point zodat we dit als geheel zelf kunnen aanbieden aan eigen klanten. Dat wil zeggen niet alleen wat mechanisch er in zo’n pick up point gebeurd, maar ook het gebouw zelf , het distributiecentrum ervoor, benodigde app’s, website, verdienmodel (ROI) etc.

We zijn op zoek naar een stagiair die dit interessante businessmodel verder wil uitwerken.

Contact Gegevens:

Viscon Group

Mijlweg 18

3295 KH ‘s-Gravendeel