Grafisch Vormgever – Stageplaats

Viscon Group

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sectorveranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

internship banner

Ben je als student uit de GRAFI/MEDIA branche op zoek naar een leuke en afwisselende stageplek? 

Bij Viscon Group ben je dan helemaal op je plek! Viscon produceert allerlei machines om producten van A naar B te krijgen in Agro & Food bedrijven. Denk aan het verpakken van tomaten, het sorteren van plantjes of het stapelen en ontstapelen van allerlei  kratten, doosjes etc. We automatiseren deze processen wereldwijd en werken met allerlei soorten bedrijven. Bij Viscon Group werken meer dan 200 mensen en we hebben wereldwijd 3 vestigingen en talloze distributeurs. 

Wij beschikken over een eigen reclameafdeling waar we in eigen beheer onze grafische- en multimediavormgeving verzorgen. We hebben een jong team met een grafisch vormgever, een animator/film editor, 2 marketeers, een management assistent en een marketingmanager. Volop energie en ideeën. We zijn met een volledig nieuwe huisstijl bezig, dus we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Grafisch vormgever

  • Voor vormgeving en opmaak van ons drukwerk zoals:

             briefpapier, folders, advertenties, posters, banners, stickers etc. (Illustrator, Indesign)

  • Fotografie van machines, systemen en complete projecten op locatie
  • Fotobewerking (Photoshop)
  • Ontwerpen van websites: Kennis van HTML/ WordPress is een pré
  • Opleiding: Grafisch MBO niveau 3/4
Grafisch Vormgeven Voor/Na

Werkzaamheden

Je werkzaamheden worden uiteraard afgestemd op jouw specifieke richting, echter bij Viscon Group kom je het best tot je recht als je breed open staat voor meerdere facetten van het grafisch vak. In de praktijk krijg je dan ook een mix van diverse grafische opdrachten.

Interesse in meerdere differentiaties is dus een pré!           

Je wordt als stagiair rechtstreeks aangestuurd door de Marketing manager. Jouw opdrachtgevers zijn via de marketing mangaer onze Directieleden, Marketing en Sales managers 

Uiteraard zijn we ingeschreven bij het kenniscentrum GOC in het register van leerbedrijven en hebben we bevoegdheid voor het opleiden voor de bovengenoemde kwalificaties.

Voor de dagelijkse begeleiding is een ervaren praktijkopleider aanwezig.

Apparatuur

Vanzelfsprekend bieden wij een stageplaats die voorzien is van professionele hard- en software, we werken met Apple iMac systemen voorzien van Adobe CC 2014 en Final Cut Pro X en PC’s met Windows, waarop met 3D Studio Max gewerkt kan worden.

Stage lopen

Tevens beschikken wij over diverse logeerhuizen waar studenten die niet uit de regio komen kosteloos een kamer kunnen krijgen, zodat reistijd geen probleem hoeft te zijn.

 Viscon Group kan je een uitdagende, inspirerende en leerzame stageplaats bieden waar je op een zelfstandige wijze kennis maakt met de dagelijkse praktijk van het reclame maken in en voor een technisch bedrijf.

Drawn Chicken

Contact Gegevens:

Viscon Group

Mijlweg 18

3295 KH ‘s-Gravendeel