Zoek jij een uitdagende en leerzame stage in Zuid-Holland, omgeving Rotterdam/ Dordrecht? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Front-end web-development & WordPress stage

Web-Developer

Over ons

Viscon produceert allerlei machines om producten van A naar B te krijgen in Agro & Food bedrijven. Denk aan het verpakken van tomaten, het sorteren van plantjes of het stapelen en ontstapelen van allerlei kratten, doosjes etc. We automatiseren deze processen wereldwijd en werken met allerlei soorten bedrijven. Bij Viscon Group werken meer dan 200 mensen en we hebben wereldwijd 3 vestigingen en talloze distributeurs.

> Meer over ons

Wat wij bieden

We bieden een stageplaats voor 4 a 5 dagen in de week (voor +3 maanden) in een leuke en informele werkomgeving. Het werk wat je hier zal doen zal zeer afwisselend zijn vanwege een hoop verschillende (interne) bedrijven waar wij de marketing en websites voor leveren.

En niet geheel onbelangrijk: Er is uiteraard een stagevergoeding.

Marketing web development

Waar kom je te werken?

Je komt stagelopen op de afdeling Marketing. Wij zijn een jong team die de volledige marketing leveren aan alle bedrijven binnen de groep. Ons team bestaat uit een Graphic Designer/Webdeveloper, Interactive Media Designer, Marketeer, Marketing Assistant en een marketingmanager.

Uiteraard zijn we ingeschreven bij het kenniscentrum GOC in het register van leerbedrijven en hebben we bevoegdheid van het opleiden voor de bovengenoemde kwalificaties.

Voor de dagelijkse begeleiding is een ervaren praktijkopleider aanwezig.

Wat ga je doen?

Stagiaires worden goed begeleidt, maar moeten ook zelfstandig kunnen werken. Ons doel is een stagiair zover begeleiden tot hij/zij een bijna onmisbaar deel wordt van het Marketing team. We vinden het daarom ook belangrijk dat onze web development stagiaires de ruimte krijgen om mee te denken aan het creative ontwerpproces en de vrijheid om nieuwe ideeën uit te werken.

Dit zijn slechts een paar websites die gebouwd zijn door je voorgangers:

Web development
Web development
Web development
Web development

Vereisten

– Een passende MBO 3/4 opleiding
– Goede kennis in HTML5/CSS3
– Kennis met het responsive maken van websites
– Ervaring en/of interesse te leren in WordPress
– Ervaring en/of interesse te leren in SEO (Search Engine Optimatisation)

Pré

– Javascript, jQuery, MySQL en PHP zijn een pré.

Waar ga je mee werken?

We hebben een MAC of een PC om op te werken. Natuurlijk mag je ook je eigen laptop mee nemen! Onze webdevelopers werken voornamelijk met Sublime Text, FileZilla, eventueel Adobe Dreamweaver en natuurlijk WordPress. Maar daarnaast zijn we ook bezig met het ontwikkelen van Webshops in o.a. WooCommerce.

Is ‘s-Gravendeel te ver? Neem een Viscon studentenwoning!

Viscon is prima te bereiken met openbaar vervoer, maar mocht dit voor jou toch te ver zijn, dan beschikken wij over diverse logeerhuizen waar studenten die niet uit de regio komen kosteloos een kamer kunnen krijgen, zodat reistijd geen probleem hoeft te zijn!

Visser House 's-Gravendeel

Klikt goed?

Stuur gelijk een mailtje met je CV zodat we direct een kennismakingsgesprek kunnen inplannen!