Herontwikkeling van meervoudige stapelaar/ontstapelaar – HBO werktuigbouwkunde
viscon-group

Agri Business / Bedrijfskunde HBO & MBO Stage- en afstudeer opdrachten Viscon Fresh Produce

Viscon Fresh Produce

Viscon is een internationaal opererende onderneming, die middels topkwaliteit en sectorveranderende innovaties de positie op de markt wil waarborgen. Viscon ontwikkelt productielijnen om productieprocessen te automatisering in de Industrie Groente & Fruit, Kuikenbroederijen & Distributiesystemen.

freshproduce-aftudeeropdracht

Viscon biedt stage- en afstudeerplaatsen aan waarbij:

  • Je deel wordt van een van onze engineeringsteams
  • Je begeleid wordt door een van onze ervaren engineers op hbo-niveau of hoger
  • Je in de gelegenheid bent om samen te werken met engineers op alle niveaus
  • Je in een bedrijf werkt waar alles wat te maken heeft met machine ontwikkeling & bouw binnen een bedrijf gebeurt: van tekening tot transport.
  • Je in een bedrijf werkt waarin veel innovaties worden gedaan, waardoor veel projecten onder geheimhouding plaatsvinden. Dit kan ook aan jou als student worden gevraagd.
  • Je in het bedrijf geïntroduceerd wordt met een welkomstbijeenkomst, samen met de andere studenten die binnen het bedrijf stagelopen of afstuderen.
  • Je een handboek ontvangt waarmee je je weg kunt vinden in het bedrijf
  • Je de eerste week een cursus kunt doen waarmee je ons tekenprogramma HiCad onder de knie krijgt
  • Je halverwege opgeroepen wordt voor een evaluatiemoment met personeelszaken om te bespreken of alles naar wens verloopt, van beide kanten.

Opdracht

‘Herontwikkeling van meervoudige stapelaar/ontstapelaar’

Deze machine wordt als enige nog gebouwd uit aluminium en is zodoende niet uit te besteden in Polen, onze eigen kennis, gecombineerd met de machines in de markt laten duidelijk zien dat dit anders moet, vandaar deze herontwikkeling. Deze machine is meteen 1 van de laatste machines die opnieuw geengineerd moet worden om kisthandling bij Visser Hortisystems weer op een hoger plan te hebben en up to date te zijn.
Deze machine is gelijk 1 van de laatste machines die beetgepakt moeten worden om kisthandling bij Visser Hortisystems weer op een hoger plan te hebben en up to date te zijn.

Als jij een student bent die houdt van ‘out of the box’ denken en zelf iets ontwikkelen, dan is dit een leuke opdracht voor jou. Je zult worden begeleid door onze engineers, salesmensen en onze technisch directeur. Het gaat om het ontwikkelen van een slim en innovatief concept. We zoeken een student die ondernemend is en het leuk vindt om na te denken over een totaalconcept. Herken jij jezelf hierin?

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en een brief naar: charlotte.visser@viscon.eu
Kijk voor meer info op www.viscongroup.eu en kijk bij ‘stage’

Contact Gegevens:

Viscon Group
Mijlweg 18
3295 KH ‘s-Gravendeel
www.viscongroup.eu